Nasveti

Kam po kuhinjo? 8.del- GA Kuhinje

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo kuhinje GA.

Pri GA Kuhinjah so mnenja, da je zelo pomembno je, da izberemo pravo kuhinjo zase. Ne le zgolj po dimenziji in funkcionalnosti, pomemben je tudi njen zunanji videz. Kuhinjo prav gotovo kupujemo za nekaj let, zato je pomembno, da si izberemo barve in dekorativne elemente, ki jih imamo najraje. Pri GA Kuhinjah lahko izbirate med različno obdelanimi ličnicami kuhinjski elementov. V njihovih kuhinjah prav tako lahko izbirate med kar 12 različnimi obdelavami, med katerimi boste našli izjemne zanimive kombinacije s steklom, standardnimi sijaj in mat obdelavami. Prav gotov pa izstopa kar 1.800 različnih barvnih odtenkov po RAL barvni lestvici. Med najbolj izvirnimi rešitvami pa so ličnice katerim vzorec oziroma sliko določite kar sami. Nekaj dizajnov vam predstavljamo v spodnji galeriji.

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2714'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha