Nasveti

Adaptiranje – adaptacije

Če se odločate za adaptacijo si ne postavljajte prehitrih rokov  realizacije. Boljši rezultat boste dosegli, če željenemu datumu prištejete vsaj kak teden, dela pa se lotite brez rezerve.

Da bi vse potekalo gladko, je zelo pomembno da še pred začetkom del veste kaj si želite. Od razporeditve prostorov, do vodovodnih in elektro instalacij, ter postavitve pohištva.

Prenova stanovanja

Adaptacije stanovanja

Prenova

Dobro je da si to napišete, po možnosti pa še skicirate.

Začnite pri osnovnih stvareh – z razporeditvijo na dnevni in nočni del stanovanja si uredite, da si prostori ki jih potrebujete čez dan ne bodo preveč narazen.

Primerno  bavno rešitev in postavitev lahko najdete v reklamnih prospektih, ki se dnevno pojavljajo v nabiralniku, ker pa nimamo vsi enakih želja in idealnih prostorov, boste zagotovo potrebovali vsaj nekaj elementov izdelanih po meri.

Če vam zamisli  ne bo uspelo spraviti na papir in če niste prepričani da je uresničljiva,  vam bo prav prišla strokovna pomoč – še posebno, če je potrebno za dosego željene ureditve prestaviti kakšno steno. Oziroma za vsak večji poseg v prostor.

Na www.izris-pohistva.com vam nudimo izdelavo idejne tlorisne rešitve z prikazom v 3d tehniki. Za vse prostore in elemente pa vam ob končni rešitvi podamo  še načrte in uporabljene dekorje za izdelavo pohištva in pleskanje.

Če se oglasite pri nas, vam naredimo idejno tlorisno razporeditev, prostor prikažemo v 3d tehniki, kot bi vstopili vanj, za vse prostore in elemente pa vam lahko podamo dimenzije in uporabljene dekorje za izdelavo pohištva in pleskanje.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '420'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha