Notranja oprema

Notranja oprema

Notranja oprema prostorov je eden izmed glavnih dejavnikov dobrega počutja v prostoru.
Za dovršenost ambienta je pomembna premišljena izbira stila, postavitev pohištva in preplet skrbno izbranih barv.

Render z barvami

Render z barvami

Notranja oprema

Notranja oprema

Izris prostora

Izris prostora

Izris ambienta

Izris ambienta

Notranja oprema za popolno harmonijo doma

V svojem domu preživimo precej časa. Kako se bomo počutili, je odvisno od veliko dejavnikov in detajlov. Čas, ki ga namenimo premišljevanju in načrtovanju, se nam bo kmalu pozitivno obrestoval. Notranja oprema daje našemu domu prav poseben pečat.

Kakšna je popolna notranja oprema ?

Notranja oprema doma je odraz naših želja in potreb. Idealna notranja oprema mora biti v skladu z našim okusom in počutjem. Poskrbimo, da bo v našem domu prijetno in domače. Kakovostna notranja oprema bo z usklajenimi barvami sten, tal, dodatkov, prišla še posebej do izraza. S toplimi ali s hladnimi toni bomo dosegli želen namen pri opremljanju našega sanjskega doma. Pomembna je tudi svetloba. Če nimamo dovolj naravne svetlobe, jo pričarajmo z barvami in dodatno razsvetljavo.

Tudi ko izbiramo dodatke za popestritev notranje opreme, ostanimo zvesti svojemu namenu, kajti le tako bo notranja oprema zares zaživela.
Dodatki morajo biti usklajeni:
– s stilom notranje opreme,
– z barvami in materiali,
– z velikostjo prostorov,
– z obliko prostorov in pohištva in
– z namembnostjo prostora.

Oprema doma naj služi prijetnemu počutju stanovalcev, pa najsi bo to moderen dizajn ali pa popolnoma klasičen stil.

Katere so pomembne odločitve pri projektu notranja oprema ?

Da bi naš dom postal popoln kraj za počitek in zabavo, izberimo primerne barve in dodatke. Kvalitetna notranja oprema nam olajša izbiro ostalih dodatkov, od keramike do barvnih odtenkov sten ali tal. Pozornost posvetimo tudi detajlom.

Kako se notranja oprema načrtuje in izvede projekt?

Ste polni načrtov, idej, ne veste pa kako bi jih oživeli v praksi?

Če nimate potrebnih informacij in izkušenj, poiščite strokovno pomoč. Mi vam lahko pri tem pomagamo. Naše bogate izkušnje in zadovoljne stranke so nam vodilo, da čim bolj zadovoljimo vaše potrebe. Skupaj bomo rešili morebitne ovire, saj nam le te predstavljajo izziv.

Skupaj s svojimi partnerji, priznanima znamkama Miotto in Fortrade, bomo poskrbeli za odlično kvaliteto in dosegljive cene.

Naj notranja oprema v vašem domu, pričara prijetno in posebno vzdušje, ki vas bo očaralo vedno, ko se vrnete domov. Veselite se čudovitih trenutkov, ko boste vse to delili z družino in prijatelji. Vaš dom bo poln pozitivne energije. Podarite si te prečudovite trenutke z izbrano notranjo opremo in detajli, ki bodo pika na i. Pokličite nas in začnimo skupaj vaše želje uresničevati v čudovito resničnost!

© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha