3D VIZUALIZACIJA

3D VIZUALIZACIJA

3D VIZUALIZACIJA

Načrtujete opremljanje stanovanja, pisarne ali drugega poslovnega prostora? Predogled projekta lahko sedaj natančno in nazorno prikaže 3D vizualizacija. Še preden zapravite en sam evro, boste imeli natančen pregled in občutek o vašem novem prostoru.

Zakaj izbrati 3D vizualizacijo?

3D vizualizacija ponujajo realno sliko že pred samo izvedbo projekta. Poslužujemo se ga, ko po posvetu s stranko, s pomočjo ustrezne računalniške opreme izrišemo želeni projekt. Tako dobimo vpogled v vse potrebne detajle in možnosti postavitve pohištva, sten ter kombiniranje barv, svetlobe in materialov Pohištvo ni enostavno prestavljati po prostoru, 3D oblikovanje pa  to omogoča. Še več kot to. Testiramo in usklajujemo barve notranje opreme, tal, sten in morebitnih dodatkov. Prilagajanje stranki in njenim specifičnim željam nam sedaj olajša 3D vizualizacija, ki natančno oživi sam projekt.

Pričarajte popoln dom s 3D vizualizacijo

Ne ustrašimo se še tako specifičnih zahtev naših strank, kajti 3D vizualizacija vselej očara naše stranke. Očarane stranke pa so tisto, kar očara nas.

3D vizualizacija vam omogoča:

–          izris stanovanja, poslovnih in drugih prostorov,
–          individualno obravnavo,
–          načrt postavitve sten,
–          postavitev svetlobnih teles,
–          načrtovanje električne ali druge napeljave Primer določitve instalacij,
–          izbiro materialov,
–          testiranje barvnih kombinacij in
–          sledenje modnim smernicam.

Vse to vam pričaramo v 30 delovnih dneh oz. po dogovoru že takoj.

3D vizualizacija vaše ideje

Morda že imate določene predstave in ideje o načrtovanem projektu? 3D vizualizacija omogoči presojo same izvedbe ideje in enostavno spreminjanje projekta. Idejne zasnove nam predstavljajo izziv in možnost učenja ter nadgradnje znanja na področju 3D oblikovanja.

Nudimo 3D vizualizacije tako za podjetja kot za posamezne stranke. Partnersko sodelujemo z mizarji in drugimi podjetji. Zato lahko našim strankam ponujamo storitve od samega izrisa ideje do oživitve v 3D tehniki pa vse do izdelave notranje opreme in dodatkov. Poslovnim partnerjem (npr. mizarjem) nudimo količinski popust in druge storitve kot so:

–          izris s 3D po predhodni ideji,
–          popis materiala,
–          možnost izdelave prodajnega programa in
–          popust na količino.

Načrtovanje in  opremljanje stanovanja, drugih bivalnih ali poslovnih prostorov postane s 3D vizualizacijo preprosto, obenem pa pokaže na morebitne pomanjkljivosti samega projekta. Še tako »neverjetno« idejo je mogoče preveriti s 3D tehniko in jo oživeti. Vse kar potrebujete je posvet s z našim strokovnjakom. Pokličite nas, mi pa se bomo potrudili za vaše popolno zadovoljstvo z osebnim pristopom in občutkom za vaše želje in potrebe.

© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha