Nasveti

Kam po kuhinjo? 19.del- Ambius

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo izbiro kuhinj podjetja Ambius.

Kuhinje zavzemajo osrednji del bivalnega prostora in ravno zato je dizajn kuhinje enako pomemben kot funkcionalnost in ergonomija. Sodoben življenjski tempo ne dopušča, da bi bilo kuhanje, kot včasih, osrednji dogodek vsakodnevnega življenja. Vseeno želja po okusnih, domače pripravljenih jedeh in druženju, ostaja. Širok nabor materialov in barvnih kombinacij, ki so vgrajeni v Ambius kuhinje po meri, dopušča kreativnost pri izvedbi. Naj si bo sijajno ali mat lakiran mediapan, furnirane ličnice, cenovno ugodnejši ultrapas, pult iz tehničnega kamna ali panel iz barvanega kaljenega stekla – vedno so uporabljeni preverjeni kakovostni materiali in izvedena kakovostna obdelava. Brez kompromisov enako velja tudi za kuhinjsko pohištveno okovje, ki je vgrajeno v vsako Ambius kuhinjo. Nekaj njihovih dizajnov vam predstavljamo v spodnji galeriji.

1 2 jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2778'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha