Nasveti

MINI stanovanje

Oprema majhnega stanovanja je svojstven izziv. Izpolnjene morajo biti posebne zahteve, saj lahko tako najbolje izkoristimo prostor in zagotovimo enako kakovost bivanja, kot v večjih stanovanjih. Večina ljudi ob omembi  stanovanja z malo stanovanjsko površino  pomisli na nezmožnost funkcionalne organizacije ter samega bivanja v prostora. Pri InDizajnu se s tem ne strinjamo in smo mnenja, da lahko s predhodnim dobrim načrtovanjem, ki vključuje 3D izris prostora, stvari ne samo predvidimo, ampak tudi prostorsko ustrezno rešimo.

Ko se lotevamo opreme majhnega stanovanje je izbira barv in pohištva majhnega stanovanja izjemno pomembna. Oprema, ki običajno sodi v velika stanovanja, v majhnem prostoru lahko deluje premonumentalno. Pred samo ureditvijo je potrebno dobro premisliti potrebe uporabnikov. Dobra rešitev pri opremljanju majhnih stanovanj je uvedba in integriranje večnamenskih prostorov . S tem ustvarimo občutek dodatnih prostorov, ki jih v resnici dejansko sploh ni. Nekaj simpatičnih namigov, ki vam lahko služijo kot navdih pri opremi vašega stanovanja, vam predstavljamo v spodnji galeriji.

1 2 jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2704'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha