Nasveti

Sanje o hiši v Grčiji

Če bi Lamborghini gradil hiše bi bile videti kot ta  spektakularen počitniški  dom na otoku Rodos v Grčiji. Gre za realizacijo otroških sanj, ki so jih idejno zasnovali v  Hornung in Jacobi arhitekturnem biroju  iz Hamburga v Nemčiji. Biro Hornung in Jacobi je najbolj znan po svojem globokem razumevanju okolja, kar je najbolj razvidno po velikanski okoljski noti v sami zgradbi, ki vključuje različne ekološke tehnike, kot so uravnavanje temperature z uporabo lahkih gradbenih materialov in izkorišča prednosti hidroenergije izhlapevanja iz bazena.

Ta sodobna gradnja ima tudi poseben dimnik, ki teče skozi integrirano kabelsko kanalizacijo preko osnovne plošče v garaži na mehanizirano odprtino v strehi in s tem učinkovito hladi celotno hišo. Če povzamemo na kratko. Celotna hiša je kot dobro namazan jekleni konjiček z veliko obrati. Ne samo zunanjost, tudi notranjost je dih jemajoča.  Krasno hišo iz Grčije vam predstavljamo v spodnji galeriji.

 

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2729'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha