Nasveti

3d vizualizacija za prave odločitve

Opremljanje hiše ali stanovanja je velik zalogaj. V “glavi” je potrebno imeti celoten načrt dela. To pa zna biti precej velika mapa idej in želja.

Da bo delo lažje steklo, predvsem pa da bo končni rezultat povsem v skladu z vašimi željami in pričakovanji, poskrbi 3D vizualizacija. Ta s pomočjo foto realističnih renderjev, uporabniku omogoča, da vidi rezultat dela že pred samo realizacijo. To v praksi pomeni, da lahko v sam prostor že pred nakupom umestite želene kose pohištva, “pobarvate stene”, preverite razporeditev in si tako prihranite marsikateri sivi las zaradi neustrezne izbire.

V podjetju InDizajn vam nudimo svetovanje na domu ali preko spleta (preko emaila). Naše delo obsega natančno izmero prostora in izdelavo tlorisa. Po tlorisu ali načrtu vam izdelamo izris prostora. Nudimo možnost skupne idejne zasnove in izdelavo ponudb za izvedbo. Verjamemo, da nam bo skupaj uspelo pretvoriti vaše želje in ideje v topel dom, kjer boste ustvarjali trajne spomine.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '9398'}); });


© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha