Nasveti

Kopalniška oprema Laufen

O kopalnica smo na našem portalu že ogromno govorili. Kljub svoji krivični zapostavljenosti so kopalnice prostori, kamor dnevno zahajamo  in ki, zaradi svoje namembnosti, močno vplivajo na naše vsakodnevno počutje. Izbira opreme za kopalnice je vsekakor odvisna od njene velikosti. Dimenzijam kopalnice se prilagajajo tako velikosti in barve ploščic, kot tudi izbor ostale sanitarne opreme. Nekatere kopalnice so izredno majhne, celo brez dnevne svetlobe, sodobni projekti pa vključujejo v stanovanjske površine kopalnice večjih dimenzij.

V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo kopalniško opremo Laufen. Natančneje njihovo serijo Palomba. Gre za kose sanitarne opreme, ki jih je navdihnila narava. V vsakem detajlu, tako lahko opazujemo organske oblike in čudovito ujete trenutke iz narave. Na primer efekt vode na kamen, V kolekciji najdemo kopalne kadi, umivalnike in druge dodatke, ki jim je vsem skupen enak dotik vode, ki je na obliki pustil trajen pečat.

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2713'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha