Sodelujemo z

Sodelujemo z

iNDiZAJN
Večino pohištva izvedemo v lastni proizvodnji in montiramo s svojimi monterji.
Razpolagamo s sodobnimi CNC stroji in elektronsko vodeno proizvodnjo, ki nam omogoča hitro in kvalitetno izvedbo izdelkov po naročilu. S tem vam zagotovimo kvaliteto, ustrezne detajle in skoraj popolno ujemanje z vizualizacijo.
Ker se dobro spoznamo že med projektom idejne zasnove in vizualizacije, pri izvedbi točno vemo, kaj želite, vam pa ni potrebno nikomur ponovno razlagati specifik, saj smo jih že skupaj pregledali tekom projekta. Pri izvedbi lahko vgradimo izbrane aparate, izvedemo priklope na vodo, elektriko, vgradimo svetila, na koncu pa še pospravimo in odpeljemo smeti.
V kolikor želite z vami izberemo dekoracijo in druge elemente, ter tako poskrbimo za prijetnejšo vselitev v nove prostore.

V kolikor imate od prej spletene vezi s spodaj naštetimi partnerji, lahko projekt izvedemo tudi z njimi, saj odlično sodelujemo in tudi pri njih poskrbimo za kvalitetno izvedbo projekta.
 

Mizarstvo Bipis
Izdelava kakovostnega ploskovnega pohištva, prodaja laminatnih podov, izdelava polizdelkov ter trgovina z lesnim hobi programom.

 

Mizarstvo Proles
Mizarsko podjetje specializirano za masivno pohištvo, začetki segajo v leto 1996, s posluhom do lesa ustvarijo tudi unikatne izdelke, običajno ploskovno pohištvo, ter masivne vrtne garniture.
Tel: 041362644

 

Mizarstvo Montaža
Mizarsko podjetje specializirano za vhodna, notranja vrata stopnice in pohištvo po naročilu.
Tel: 031 801 996

 

Se-Mont
Pohištvo po meri, izdelava in montaža.
Tel: 040 792 063

 

Poglejpoglej.si
Grafično oblikovanje, reklamni napisi, digitalni tisk, fototapete, oblačenje vozil in pohištva v folijo.

 

Fototapete.si
Podjetje, ki se ukvarja z digitalnim tiskom velikih formatov, z grafično opremo prostorov, fototapetami.

Salon pohištva in opreme.:

Miotto
Miotto koncept bivanja
Sedežne garniture
Stoli
Umetniške slike
Drugo pohištvo

 

Fortrade
V podjetju Fortrade se ukvarjamo izključno z uvozom in veleprodajo pohištva. Po celotni Sloveniji imamo razvejano distribucijsko mrežo tako, da s svojim programom oskrbujemo okoli 120 salonov s pohištvom. Sodelovanje z raznimi proizvajalci pohištva nam omogoča nenehno širitev prodajnega programa v skladu s svetovnimi trendi.

Elektro:

ELVECTUM
ELVECTUM – z njimi v korak s tehnologijo in znanjem. So mlado podjetje, ki vam nudi storitve s področij elektroinštalacij, inteligentnih inštalacij, audio in video sistemov – pravzaprav vsa električna dela.

 

PECAVER
Smo podjetje z 20 letno tradicijo in vedno sledimo novostim. Nudimo vam celovite storitve na področju načrtovanja in izvajanja elektroinštalacij in telekomunikacij. Smo certificirani KNX/EIB partner za pametne oz. inteligentne hiše. Za vas imamo vedno kakovostne in cenovno ugodne storitve, ki jih prilagodimo vašim finančnim zmožnostim. Z individualnim pristopom vam bomo svetovali in pomagali poiskati ustrezno rešitev za vas. Za nas nič ni nemogoče!.

Portali:

© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha