Sodelujemo z

Sodelujemo z

Izvajalci:

Pohištvo Potočnik
Izdelki Pohištva Potočnik so plod znanjatradicije in sodobne tehnologije. Nadaljujejo družinsko tradicijo ljubezni do dela z lesom. Začetki segajo v leto 1895 in so četrta generacija, ki ustvarja pohištvo za vas.
Za nastanek vrhunskega izdelka pa nista dovolj le znanje in tehnologija, ampak so potrebni tudi kakovostni materiali. Uporabljajo le preverjeno najboljše materiale, saj brez njih ni kakovostnih izdelkov. Naročnikom strokovno svetujemo, izdelajo pohištvo po meri, ga dostavijo in zmontirajo, ponujamo pa tudi prodajo gospodinjskih aparatov.

 

Mizarstvo Bipis
Izdelava kakovostnega ploskovnega pohištva, prodaja laminatnih podov, izdelava polizdelkov ter trgovina z lesnim hobi programom.

 

Mizarstvo Proles
Mizarsko podjetje specializirano za masivno pohištvo, začetki segajo v leto 1996, s posluhom do lesa ustvarijo tudi unikatne izdelke, običajno ploskovno pohištvo, ter masivne vrtne garniture.
Tel: 041362644

 

Mizarstvo Montaža
Mizarsko podjetje specializirano za vhodna, notranja vrata stopnice in pohištvo po naročilu.
Tel: 031 801 996

 

Se-Mont
Pohištvo po meri, izdelava in montaža.
Tel: 040 792 063

 

Poglejpoglej.si
Grafično oblikovanje, reklamni napisi, digitalni tisk, fototapete, oblačenje vozil in pohištva v folijo.

 

Fototapete.si
Podjetje, ki se ukvarja z digitalnim tiskom velikih formatov, z grafično opremo prostorov, fototapetami.

Salon pohištva in opreme.:

Miotto
Miotto koncept bivanja
Sedežne garniture
Stoli
Umetniške slike
Drugo pohištvo

 

Fortrade
V podjetju Fortrade se ukvarjamo izključno z uvozom in veleprodajo pohištva. Po celotni Sloveniji imamo razvejano distribucijsko mrežo tako, da s svojim programom oskrbujemo okoli 120 salonov s pohištvom. Sodelovanje z raznimi proizvajalci pohištva nam omogoča nenehno širitev prodajnega programa v skladu s svetovnimi trendi.

Elektro:

ELVECTUM
ELVECTUM – z njimi v korak s tehnologijo in znanjem. So mlado podjetje, ki vam nudi storitve s področij elektroinštalacij, inteligentnih inštalacij, audio in video sistemov – pravzaprav vsa električna dela.

 

PECAVER
Smo podjetje z 20 letno tradicijo in vedno sledimo novostim. Nudimo vam celovite storitve na področju načrtovanja in izvajanja elektroinštalacij in telekomunikacij. Smo certificirani KNX/EIB partner za pametne oz. inteligentne hiše. Za vas imamo vedno kakovostne in cenovno ugodne storitve, ki jih prilagodimo vašim finančnim zmožnostim. Z individualnim pristopom vam bomo svetovali in pomagali poiskati ustrezno rešitev za vas. Za nas nič ni nemogoče!.

Portali:

© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha