Zunanjost

Gradnja hiše

Ste že slišali rek: “Človek gradi hišo, hiša zgradi človeka”? Vsak, ki se je že kdaj podal v gradbene vode ve, da hiša prav gotovo ne zraste čez noč. Tukaj je kopica stvari, ki jih je pred samim pričetkom potrebno urediti.

Začne se z veliko željo in običajno potrebo po svojem domu. Želji se hitro pridružijo vprašanja: “Kje graditi? Kako sploh začeti?  Katero hišo izbrati?” Nato sledijo tehtanja in urejanje financ, dolgo (in nemalokrat mučno) urejanje birokracije in pridobivanje dovoljenj, iskanje izvajalcev, izbira materiala,…. In to vse še preden je bager prvič “zarohnel” na vaši parceli.

Da dela gladko stečejo, je potreben dober načrt. Tukaj “stopimo na delo mi. Nudimo vam kvalitetno, hitro in ugodno svetovanje, ki zajema vse od izrisa in priprave tlorisa do priprave končnega videza vaše zgradbe in okolice. Po želji vam izdelamo tudi 3D vizualizacijo vašega bodočega doma. Ta vam bo ponudila krasen vpogled na vaš bodoči, sanjski dom.

Primer 3D vizualizacije zunanjosti stanovanjskega objekta si lahko ogledate v spodnji galeriji.© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha