Dnevne sobe

Prostorna dnevna soba

Še nedolgo tega je veljalo, da so kuhinje in posledično jedilnice, “družabne kraljice” doma. Danes jim to vlogo uspešno prevzemajo dnevne sobe. Verjamemo, da res nič ni boljše kot razvajanje z najdražjimi na udobni sedežni, če gre pod toplo odejo in z obilico smeha.

In prav dnevna soba za razvajanje je bila želja naše stranke. Svetel prostor, sivi odtenki v kombinaciji z temnim  lesom in odprt pogled, so bile izhodiščne točke za projekt, ki vam ga predstavljamo danes. Dnevna soba ima krasen odprt tloris, ki se na eni strani odpira v predsobo in na drugi strani povezuje z jedilnico.

Rdeča nit opreme je minimalizem z dotikom domačnosti. To ustvarja temen, naraven les, ki se pojavlja kot stenska dekoracija in ključen element pohištva. Tega v sami dnevni sobi ni veliko. Pod televizorjem je praktična omara, ki dvignjena od tal, lahkotno lebdi in ne zapira prostora. Tukaj je tudi obvezna klubska mizica za odlaganje manjših stvari in odprte police za najljubše knjige, brez katerih ne gre.

Celotno podobo dnevne sobe lepo zaokroži stenski kamin, ki pričara toplo vzdušje. Pika na i je odprt pogled na jedilnico, ki gostiteljem in gostom omogoča nemoteno komunikacijo. Celoten projekt je predstavljen s pomočjo 3D vizualizacije.

 © 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha