Nasveti

Kam po kuhinjo? 2.del- Pohištvo Potočnik

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo kuhinje Pohištva Potočnik.

Pohištvo Potočnik je mizarstvo z dolgoletno tradicijo. Prvi začetki segajo že v leto 1895. Zase pravijo, da njihovi izdelki nastajajo iz ljubezni do dela z lesom. Njihove kuhinje imajo poseben in zelo moderen dizajn, linije so čiste in oblike preproste. Odlikujejo jih sodobni materiali. Kuhinjo si ob strokovnem svetovanju, sestavite sami. Kombinirate lahko elemente, materiale in najnovejše tehnologije. V kolikor pa se bolj nagibate k rustiki, so za vas njihove klasične kuhinje, ki vas bodo spomnile na obiske pri stari mami, kjer pohištvo v kuhinji ni imelo čistih linij, ampak je imel les več detajlov, ki so pripomogli k domačnosti. V klasičnih kuhinjah prevladujejo bolj umirjene barve. Nekaj izdelkov pod znamko POTOCNIK vam prestavljamo tudi v spodnji galeriji in kratkem videu.

VIDEO

1 2 jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2671'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha