Dnevne sobe, Kuhinje, Stanovanja

Notranja oprema malega stanovanja

Dobro vemo in se zavedamo, da notranja oprema prostora, pripomore k dobremu počutju. Zato moramo biti pozorni pri željah in potrebah ter odločitvah in izbiri in notranje opreme. V kolikor ste eden izmed srečnežev, ki ima na voljo opremljanje celotne hiše, ali velikega stanovanja, s notranjo opremo, težko povsem zgrešite. Zaplete se, kadar poslušamo iz majhnega prostora ustvariti veliko domovanje.

Pri kreiranju večjega iz malega prostora je pri izbiranju notranje opreme predvsem pomemben minimalizem v njegovih oblikah. Manj je notranje oprema valovita, kičasta in masovna, več prostora bo pustila notranjemu interieru. Za eno izmed naših strank, smo pri InDizajnu, predvideli in izrisali notranjo opremi za manjše stanovanje. Izbrali smo ozko, ravno oblikovano notranjo opreme, ki zaradi svoje sive barve, še dodatno optično poveča stanovanje. Barva sten je blago obarvana, luči na stenah pa so skoraj skrite na stropu in stenah ter sovpadajo z njihovo debelino. Za popestritev poskrbijo pohištveni elementi v barvah, ki razgibajo prostor, a ga ne obtežijo.

Naše rešitve, ki so predstavljene s pomočjo 3d vizualizacije, si lahko ogledate v spodnji galeriji.© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha