Nasveti

Oprema jedilnice

Lepo urejena jedilnica, je nepogrešljiva tudi v sodobnem domu. Jedilnice so nekoč veljale za najpomembnejši prostor hiše. Kotiček, kjer se je zbrala celotna hiša in skupaj preživela dolge večere. Danes se morda ta vloga seli v dnevne prostore, a je vloga jedilnice, vendarle izredno pomembna. Za vas smo poiskali nekaj krasnih primerov ureditev jedilnih prostorov. Notranji oblikovalci, kot so U2A Studio, 4D Interior Studio, Indra Zulfi, Elyas, Artem Tkachenko, Vicnguyen Design in ostali, dokazujejo da so jedilnice, nujen del doma.

Najpomembnejši element jedilnice je prav gotovo jedilna miza. Ta mora biti dovolj velika, da se bodo ob njej dobro počutili vsi družinski člani in obiski. Priročna izbira so tako imenovane raztegljive mize, ki poskrbijo za povečanje prostora, ko ga potrebujemo. Drug pomemben faktor, pa je prav tako postavitev same mize. Ker ob njem običajno strežemo tudi goste je dobro, da je dostopna tudi iz dnevne sobe. Manj primerno je, da moramo goste do jedilne mize popeljati skozi kuhinjo, kjer običajno še vlada ustvarjalni nered.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '6418'}); });

Strani: 1 2© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha