Nasveti

Zen stanovanje

V današnji rubriki nasvetov, vam kot inspiracijo, predstavljamo minimalistično stanovanje v belem, ki je tako pomirjajoče opremljeno, da nad njim lebdi nekaka zen cona. Gre za delo mojstra oblikovanja informacijskih točk, Alexandra Lysáka , ki je v celoti je zasnoval to zelo sodobno vizualizacijo, ki izžareva prefinjenost in pozornost do detajlov. Gre za prostor, v katerem je obenem integrirana najnovejša tehnologija, premišljena svetloba in kup detajlov, ki osupnejo ob vsakem ogledu.

Prevladuje bela, ki je nosilka celotnega koncepta opremljanja. Bela barva simbolizira čistost, red, lahkotnost, popolnost in  iluzornost. In prav vse to z nekaj pridevniki opiše vzdušje stanovanja, ki kljub skromni, minimalistični opremi, ni izčiščeno, kaj šele sterilno. Zdi se kot, da velika belina spodbuja ta futuristični mir, ki se širi po stanovanju. Bela barva in minimalizem v ospredje postavljata resnični dekorativni element stanovanja, to je razgled, ki je dosežen z uporabo velikih steklenih površin. Stanovanje, ki na miren način ne pusti ravnodušnega nikogar, si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 

 

 

 

 

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2740'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha