Nasveti

Kam po kuhinjo? 13.del- Mizarstvo Markelj

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo izbiro kuhinj Mizarstva Markelj.

Mizarstvo Markelj je inovativno mizarstvo, ki se trudi slediti sodobnim trendom na področju kuhinj. Sodoben je tudi njihov pristop k individualnim strankam. Na željo stranke izrišejo kuhinjo v 3D prostoru in jo tako vizualno in prostorsko  čimbolj približamo realnemu stanju. Ob upoštevanju želja uporabljajo najrazličnejše materiale, skupaj s podizvajalci izdelajo kuhinjske pulte iz granita in kerrocka . V kuhinjo vedno vgrajujejo sodobne mehanizme za odpiranje v različnih izvedbah in stalno sledijo novostim, saj se zavedajo, da je kuhinja prostor, ki mora biti lep, enostaven in uporaben. Nekaj njihovih dizajnov vam predstavljamo v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2742'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha