Nasveti

Kam po kuhinjo? 12.del-Kerin Povirk

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo izbiro kuhinj podjetja Kerin Povirk.

V podjetju Kerin Povirk so mnenja, da za dobro kuhinjo potrebujemo kvalitetne sestavine, tako kot za dobre jedi. Njihovi  proizvajalci Nobilia in Häcker, ter drugi,  izpolnjujejo posamezne detajle, ki bodo vsakdanja kuhinjska opravila spremenili v čisti užitek (visoko kvalitetni materiali, izjemni dizajn in prilagodljive dimenzije).  Pri njih vam bodo pomagali najti ustrezno razmerje med ceno in kakovostjo, vam svetovali pri izbiri materialov in dodatkov in ne nazadnje izoblikovali tako ponudbo, s katero boste najbolj zadovoljni. Njihove kuhinje se lahko pohvalijo z modernim in dognanim dizajnom, visokokakovostnimi materiali in prilagodljivimi merami. Nekaj njihovih modelov vam predstavljamo v spodnji galeriji.

1 2 jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2738'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha