Nasveti

Kako se lotiti obnove doma?

Potrebuje vaš dom temeljito preobrazbo, vi pa ne veste niti kje začeti? Za vas smo pripravili seznam dela, ki ga bo vaš dom potreboval.

Vse se začne pri idejah in željah. Saj veste, opazite da je kuhinja pretesna in ima premalo shrambnega prostora. V spalnici bi potrebovali dodatno omaro, dnevna soba pa kar kliče po barvanju. Prvi korak pred začetkom dela je prav gotovo pogovor s strokovnjakom. Ta vam bo pomagal sestaviti popis dela.

Izrednega pomena je dober načrt prostora. Tloris mora biti v celoti dodelan in že pred pričetkom dela je potrebno določiti natančen izgled notranjih prostorov. Pri tem vam pomaga 3D vizualizacija s pomočjo katere lahko natančno določimo končen videz ambienta. Ob tem pa se izognete nepotrebnim gradbenim popravkom in zamudnemu delu.

Običajno sledijo večji in manjši gradbeni posegi: rušitvena dela, odvoz materiala, izdelava novih strojnih in elektro inštalacij. Po potrebi se izdelajo novi tlaki (estrihi ali suhomontažni tlaki). Nato sledi popravilo ali izdelava ometov. V zadnji fazi se opravi barvanje sten in stropov, ter položijo talne, ter stenske obloge. Zadnji detajl je pohištvo, ki da osveženemu domu piko na i. V prav vseh korakih pa smo z vami mi. Podjetje InDizajn, ki se že  od leta 1996 se trudi, da smo vedno boljši in vselej vaš najbolj zanesljiv partner pri uresničevanju vaših sanj o čudovitih prostorih.

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '9406'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha