Nasveti

Svetlobni efekt

Pomanjkanje naravne svetlobe je bil glavni razlog, da so se lastniki majhnega pariškega studio stanovanja odločili, da poiščejo pomoč pri strokovnjakih. Obrnili so se na poznano ekipo francoskih strokovnjakov Betillon/Dorval-Bory. Skupaj jim je uspelo s pomočjo premišljene svetlobne študije doseči efekt, ki popolnoma spremeni celoten videz tega majcenega stanovanja. S spektralno razvestljavo, ki daje polariziran efekt umetne svetlobe v tem resnično majcenem stanovanju, ki v celoti meri 20 kvadratnih metrov.

Rezultat je občutek toplih in hladnih področjih,ki pa ob enem delujejo kot barvne meje med prostori, ki zelo estetsko in predvsem decentno ločujejo posamezne dele stanovanja. Celoten apartma je sicer zasnovan izredno enostavno, skorajda izčiščeno. Ves prostor se zdi skorajda teatralna podlaga na kateri lahko povsem do izraza pride igra svetlobe. Kaj pravite? Si predstavljate življenje na tako majhnem prostoru? Tudi v dvoje? Svetlobno senzacijo tega pariškega stanovanja si lahko ogledate v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2787'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha