Poslovni prostori

Domač delovni kotiček

Delo od doma postaja vedno bolj uveljavljena praksa. Domača pisarna, pa nikakor ne pomeni delo iz naslonjača. Tudi domači delovni kotički morajo za dobro delovno vzdušje, biti primerno urejeni. K temu sodi svetel prostor, dovolj velika pisalna miza, udoben stol in seveda zadostno število omar in polic.

Urejanje pisarne se prav gotovo prične pri postavitvi pisalne mize. Pozorni moramo biti, da sončna svetloba pada na delovno površino s prave strani. Najboljši položaj za mizo je, če sedimo tako, da je okno bočno od mize, najbolje na levi strani, za našim hrbtom pa stena. Svetloba naj pada na pisalno površino z leve strani. Ker je običajno sestavni del mize tudi računalnik, moramo biti pazljivi, da svetloba ne bo odsevala na zaslonu.

K  mizi obvezno sodi udoben stol, ki vam bo omogočal dolgo sedenje. Pri opremljanju pisarne pa nikakor ne pozabite na zadostno število polic ali primerno veliko omaro. Shrambnega prostora ni v pisarni nikoli preveč. V spodnji galeriji si lahko ogledate primer ureditve domače pisarne, ki smo ga pri InDizajnu izrisali za eno izmed naših strank.© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha