Nasveti

Kam po kuhinjo? 21.del- Mlinar+ Mlinar

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo izbiro kuhinj pohištva Mlinar+ Mlinar.

V mizarstvu Mlinar+ Mlinar zase pravijo, da želijo ustvarjati prostore, kjer se boste dobro počutili. Razvoj vidijo v tehnični in estetski opremi, ki bo razvita po vaših individualnih pričakovanjih in prostorskih možnostih. Svoje  kupce vidijo kot zahtevne posameznike, ki jim kuhanje pomeni kreativno delo in uživajo v eksperimentiranju. Prostor mora biti moderen, funkcionalen in estetsko dovršen. Oprema pa najboljše kakovosti in v najsodobnejših materialih. Nekaj njihovih dizajnov vam predstavljamo v spodnji galeriji.

1 2 3 jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2789'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha