Nasveti

Kam po kuhinjo? 20.del- Stillin

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo izbiro kuhinj mizarskega podjetja Stillin.

Mizarstvo podjetja Stillin je zasnovano na zavedajoči se odgovornosti do narave, iz katere črpajo njihove glavne surovine, zato pri delu uporabljajo masiven les in naravi neškodljive snovi. Vsi njihovi izdelki so izdelani iz čistega masivnega lesa in narejeni po meri. Ponujajo vam pestro paleto različnih stilov kot so zidane kuhinje, masivne kuhinje, podeželske kuhinje, starinske in moderne kuhinje, prav tako pa tudi izdelavo stolov, miz ter kuhinjskih pultov. Masivne kuhinje ki jih izdelujejo, so izdelane iz lesa slovenskih gozdov, prijetne za bivanje in uporabo. Prilagajajo se potrebam sodobnega človeka in vam ponujajo različne možnosti kombiniranja elementov, materiala in najnovejših tehnologij. Nekaj njihovih dizajnov vam predstavljamo v spodnji galeriji.

1 2 jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2782'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha