Nasveti

Svetila Maranga

Osvetlitev prostora že dolgo ni več detajl pri urejanju ambienta. Svetloba je vir življenja in enako pomembno vlogo ima v samem prostoru. Saj veste kako neprijetno razdraženi se počutite v slabo osvetljenih prostorih?! Pri načrtovanju osvetlitve moramo ločevati še med splošno in lokalno osvetlitvijo ter med osvetlitvijo za posebne svetlobne učinke. Se pravi, da že pred samim nakupom svetil opravimo svetlobno študijo in natančno predvidimo koliko svetil bomo potrebovali in le kam bomo umestili te. Pri tem vam lahko pomaga izris prostora.

Danes vam v naši rubriki nasvetov predstavljamo luči Maranga. Gre za delo oblikovalca Christopha Mathieua za Marset. Svetila oblikovno spominjajo na kombinacijo elementov iz znanstveno fantastičnih filmov in sadja. Luč Maranga je sestavljena iz 32 kosov, ki z majhnimi razmaki med njimi omogočajo simpatično poigravanje s svetlobo. Luč je dobavljiva v različnih izvedbah: stenska, stropna, namizna,.. Gre za izredno estetski izdelek, ki oddaja difuzno svetlobo in s tem ustvarja topel in prijeten ambient. Več v spodnjem videu in galeriji.

Video: —-> MARANGA LIGHTS

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2672'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha