Nasveti

Kot na oblaku

Izbira primerne sedežne garniture, prav gotovo ni mačji kašelj. Najprej moramo izbrati primerno velikost in obliko sedežne garniture, nato  nas čaka naslednja, nič lažja naloga: izbira notranje sestave, materiala za prevleko in barve. Pri InDizajnu strankam olajšamo izbiro s strokovnim svetovanjem in izrisom prostora, ki s pomočjo foto realističnih renderjev nudi takojšni vpogled v končni rezultat.

V današnji rubriki nasvetov, vam predstavljamo nenavadno sedežno garnituro, ki prihaja iz studia Dizajno. Opišemo jo lahko s pridevnikom- puhasta. Garnitura v celoti spominja na mehak in udoben oblak. Si predstavljate, kako fino bi bilo sanjariti, poležavati in brati na enem takšnem oblaku?! Ta igriva kolekcija, imenovana Cirkus  se poigrava z elmenti narave, ki jih vnaša v notranjost. Udobni in praktični počivalniku pa sam prostor precej razgibajo. Garnitura je izdelana s pomočjo posebnega okvirja in mehanizmov, ki omogočajo, da sedežna ohranja svojo obliko. Sanje o puhastem oblaku vam predstavljamo v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2673'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha