Nasveti

Stanovanje v Berlinu

Drzno in dramatično. Dve besedi, ki prav gotovo opišeta stanovanje nemškega oblikovalca notranje opreme, Petra Fehrentza. Na šestdesetih kvadratnih metrih je v odprtem stanovanju sredi Schöneberga, zase opremil dom, ki morda na prvi pogled deluje “sestavljeno” skupaj. Posamezni elementi notranje opreme so tako iz povsem različnih časovnih obdobij in predvsem stilov, tudi barve povečujejo dramatičen in rahlo “odštekan” videz. Pa vendar, ob ogledu tega stanovanja ne moremo mimo tega, da kosi notranje opreme med seboj krasno funkcionirajo in dajejo prostoru svojstven šarm.

Izredno kreativno opremljeno stanovanje je mešanica oblikovalskih elementov, barv in stilov. Prevladujoča barva je siva, ki ustvarja nekako podlago za nadaljnjo barvno izražanje posameznih kosov pohištva. Tako naprimer v kuhinji izstopa roza element, ki celotni temni kompoziciji, doda igrivost. Zanimiva so tudi uporabljena svetila, tkanine in “vintage” elementi, ki so nadrobljeni povsod po stanovanju. Simpatično berlinsko stanovanje si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 

 

 

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2893'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha