Stanovanja

Predsoba

Predsoba  je veliko več, kot prostor za sezuvanje čevljev in odlaganje odvečnih oblačil. Je prvi prostor, ki pozdravi vas in vaše obiskovalce in zato tudi prostor, ki naredi prvi vtis o vašem domu.

Smiselna ureditev predsobe pa ni namenjena zgolj ustvarjanju prvega vtisa. Dobra postavitev predsobe omogoča maksimalen izkoristek prostora in vam tako omogoča, da v njej (namesto v kleti ali kakšnem drugem prostoru) najdejo prostor vse stvari, ki morajo biti nujno pri roki.

Vedno prava izbira za ureditev predsobe je vgradna omara po meri. Ta omogoča postavitev med tri ali dve steni ali v kombinaciji z nižjimi regali. Manjši prostori lahko vgradno omaro izkoristijo tudi, kot predelno steno, odlične pa so tudi za zapolnitev vseh neizrabljenih kotnih prostorov.

V projektu, ki si ga lahko ogledate spodaj smo v predsobo umestili dva elementa- nižjo omarico za čevlje, ki se povezuje z višjo omaro za plašče in jakne. Dobra popestritev je “vstavljena” polica, ki razbije višino omare in poskrbi za razgibanost prostora.© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha