Nasveti

Sodoben klasični stil

Klasični stil opremljanja, ostaja kljub sodobnim trendom opremljanja, eden izmed bolj priljubljenih notranje opremljevaljskih slogov. Odlikuje ga brezčasnost dizajna in velik posluh za kvalitetno izdelane kose pohištva, ki so po svoji obliki, brezčasni. Za vas smo poiskali primer sodobne uporabe klasičnega stila.

Gre za delo priznane ruske notranje opremljevalke Rine Lovko. Eden izmed njenih zadnjih projektov je prenova prostornega stanovanja v središču Kijeva. Želja naročnikov je bil klasičen stil z modernim pridihom. Rezultat je moderno stanovanje s klasičnim pridihom, ki nikakor ni resen, kaj šele dolgočasen. Jedro samega stanovanje je velika dnevna soba. Naravne odtenke poživljajo barvni dekorativni kosi. Celotno stanovanje je pravzaprav preplet klasičnih in minimalističnih detajlov. Tako na eni strani najdemo starinsko ogledalo z izrezljanim okvirjem, nad njim pa se bohoti sodoben lestenec. Kljub “časovnim” razlikam, pa so vsi elementi v popolnem ravnovesju. To odprto in okusno opremljeno stanovanje, si lahko ogledate v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '6364'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha