Nasveti

Oprema vrtca- vrtec v Oslu

Opremljanje vrtcev je svojstven projekt. Notranja oprema in pripadajoče okolje mora bit docela premišljeno in v celoti zasnovano tako, da poleg visoke funkcionalnosti, varnosti in estetike, spodbuja še otrokov razvoj. Pri izbiri pohištva moramo biti pozorni, da izbiramo kose, ki so izdelani iz okolja prijaznih materialov, ki pa so dovolj trpežni, da bodo preživeli več generacij. Robovi omar, miz in stolov naj bodo čimbolj zaobljeni. Omare morajo zagotavljat varen način odpiranja in zapiranja, da se mali prstki po pomoti ne “ujamejo” v vrata omare. Oprema igralnice mora  zagotoviti dovolj knjižnih oziroma polic odlagalnih polic. Najboljše je, da posežemo po kosih, ki so večnamenski.

V današnji rubriki nasvetov, vam predstavljamo simpatičen projekt izgradnje vrtca v Oslu. Gre za delo arhitekturnega biroja Reiulf Ramstad Architects iz  Osla. V Fagerborgu so postavili preprosto in dokaj majhno zgradbo. Moderna, lesena stavba sprejme 4 skupine otrok. Znotraj zgradbe so vsi prostori zasnovani tako, da jih lahko uporabljamo skupno ali ločeno po posamičnih skupinah, kar ponovi celoten koncept zgradbe- ustvariti okolje, ki vzpodbuja otrokovo kreativnost in razvoj. Vrtec iz Osla si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2748'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha