Nasveti

Nenavaden luksuz

Ob besedah luksuzen prostor, najverjetneje vsi pomislimo na drago nepremičnino in še dražjo notranjo opremo. Predstavljajte si pisarno, ki nosi omenjeni naziv, a je v celoti sestavljena iz surovih lesenih plošč. Pisarna Shun*Shoku Lounge je nedavno končan projekt odmevnega oblikovalskega studia Kuma and Associates iz Tokia. Na vsega dobrih 90 kvadratnih metrih se razprostira izjemno kreativno opremljen prostor, namenjen odprtemu poslovnemu druženju podjetja Gurunavi. Osnovno poslanstvo podjetja je povezava vrhunskih restavracij in ljudi, ki gojijo sofisticiran pogled na luksuzno hrano.

Za samo notranjost bi lahko rekli, da je malce “odrezava” in nekonvencionalna. Že sama notranja ureditev brez besed, fantastično povzema vrednote podjetja in njihov nenavaden in zanimiv pristop k izobraževanju o hrani. Vodilni arhitekt Kengo Kuma je zasnoval celoten prostor zgolj z uporabo surovih lesenih plošč, ki se nakopičene ena na drugo, pojavljajo skozi celoten prostor. Iz lesenih plošč je narejeno prav vse: police, stopnice in celo mize. Vizualni efekt prostora pa je naravnost osupljiv. To nenavadno pisarno si lahko ogledate v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '5845'}); });


© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha