Nasveti

Črno belo stanovanje

Stanovanje, ki vam ga predstavljamo danes, bi lahko poimenovali tudi črno beli šik. Gre za sodobno domovanje, ki z uporabo dveh kontrastnih barv- bele in črne, prepričljivo oriše okus lastnikov. Notranja oprema je eden izmed zadnjih projektov vedno bolj prodorne oblikovalke Natalije Akimove. Preprostost, eleganca, nasprotja in barvitost je le nekaj pridevnikov, ki strnejo vodilo notranjega opremljanja.

Črna barva se pojavlja, kot osnovna nit stanovanja. Kljub relativni majhnosti prostora,gre namreč za enosobno stanovanje, pa temne površine ne zmanjšujejo prostora. Ravno nasprotno. Zdi se kot, da je uporabljena črnina galerijski zaslon za kasnejše dodatke, ki na temni osnovi pridejo do poudarka in izraza. Zanimiva je kuhinja s črnimi zidnimi paneli, namesto klasične keramične obloge. Beli kuhinjski elementi se odlično dopolnjujejo s črnimi lučmi in drzno stensko tapeto.

Tudi ostali prostori so igra črno belih kontrastov. Spalnica se bohoti v belini. Njena popestritev so črni stenski okvirji, ki popestrijo svežino bele. Izredno zanimiva je vgradna omara s steklenimi vrati. Za njimi se v temnem cvetličnem vzorcu, ponosno predstavlja dodaten shrambni prostor, ki bi bil v ponos vsakemu lastniku. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da je tudi kopalnica črno-bela. Detajl vreden posnemanja je keramika, ki ne sega do vrha. Stene so pobarvane z vodoodporno barvo, ki lepo popestri drobno keramiko. Omenjeno stanovanje si lahko ogledate v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '6377'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha