Nasveti

Skandinavske kuhinje

Skandinavski dizajn je izredno eleganten in prepoznaven. Karakterizirajo ga visoka funkcionalnost, svetle barve in masiven les. Minimalizem in zračnost. V kolikor se odločite za kuhinjo v Skandinavskem stilu, prav gotovo ne boste zgrešili, saj je njihov dizajn brezčasen trend.

Pohištvo je ravnih linij in skrajno enostavno. Označujejo ga belina, kombinacija klasičnih in sodobnih pohištvenih elementov ter zračnost. Torej nobenega trpanja pohištva, v stanovanju pa sije kar največja količina naravne svetlobe. Pohištvo je mešanica ravnih linij z mehko zakrivljenimi detajli, izdelano iz lesa svetlejših tonov, kot so smreka, beli bor in breza. Zelo priljubljen kos pohištva so klopi, ki jih Skandinavci radi uporabljajo v jedilnici namesto stolov.Paleta barvnih tonov je preprosta: od bele in umazano bele do popolnoma bele, bež in pastelno modre v kombinaciji z naravno svetlim lesom. Izjema je močno rdeča, ki jo uporabljajo le za barvni poudarek prostora z detajli. Naravno je na prvem mestu.

V spodnji galeriji si oglejte nekaj kuhinj, ki so ujele našo pozornost. Gre za delo podjetja KitchenDesigner ter Simonsen in Czechura.

Elegantno

Čiste linije

Minimalizem

Domačnost

Naravni toni

Toplina

V črni

V rjavi

V rumeni

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2200'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha