Nasveti

Keramika od glave do pet

Kadar nekdo, reče keramika, vsi najprej pomislimo na kopalnice. Drži. Keramika je najbolj opazen element vsake kopalnice. Vendar danes, ob tako široki paleti keramike, ta že dolgo ni več »zgolj« kopalniški material. Njena široka uporabnost se seli v vse prostore. Najdemo jo v predsobah, kuhinjah, dnevnih prostorih in celo spalnicah . Zakaj ne bi, namesto klasičnih lesenih tal izbrali ploščice s pisanimi motivi in tako popestrili enovit prostor?!

Tudi keramika, sledi trendom posameznega obdobja, temu primerno pa prilagaja tudi svoje barve, dizajn in motive. Zelo modne živahne barve, kot so oranžna ali živo rdeča, spodrivajo nežne pastelne barve, kot so svetlo modra, marelična, rumena, roza ali svetlo modra. Brezčasna v vsakem obdobju, pa je keramika v naravnih, toplih in nevtralnih barvah, kot so bela, bež, siva ali črna. Poleg barv in dizajna pa je pri izboru keramike zelo pomembna tudi njihova velikost. Majhne dimenzije zahtevajo veliko število fug, kar optično zmanjša prostor. Pri velikih formatih pa moramo biti pazljivi na prostorsko ustreznost.

Mi smo opazili, svež dizajnerski nabor, Italijanskega podjetja FapCeramiche, ki ponuja pravcato poplavo barv, vzorcev, tekstur,…In vsega, kar lahko keramika sploh ponudi. V spodnji galeriji si oglejte, najrazličnejše možnosti uporabe ploščič.

Kremno bela tla v spalnici

Bela teksturirana kuhinjska tla

Črna keramika z efektom tapete

Nenavadna poplava rdeče v kuhinji

Bela tla s dodatkom teksture

Reliefna keramika v kremnih tonih

Rdeča, bela in bež z dodatkom sijaja

Črno-bela šahovnica

Sofisticirana keramika

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2215'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha