Nasveti

Industrijski LOFT v Kijevu

Staro v novo. Odprti pogledi. Vidne konstrukcije. In predvsem veliko prostora. Drži. Govora je o loftih. Danes vam predstavljamo enega prav posebnega. Arhitekturni in oblikovalski bonbonček iz Kijeva. Ta prekrasen loftt, se nahaja v samem osrčju mesta. Gre za delo industrijskega oblikovalca Thank Balbeka iz Dizajn studia B2 Group. Delo je bogata sinteza vrhunskega oblikovanja in industrijskega karakterja. Z močnim in jasnim sporočilom, ki kljubuje vsem uveljavljenim zakonitostim. Oblikovalcu je namreč v svojem delu, uspelo nadeti betonu mehkobo ter toplino, lesu nenavadno gladkost in kovini domačnost.

Stanovanje na svojih 380 m2, nudi veliko odprtih površin in t.i. »lounge« prostorov. Prostorno kuhinjo, velikansko glavno spalnico, več stranišč, dve kopalnici, zanimivi otroški sobi in kopico prostorov in skrivališč, ki kar kličejo po odkrivanju. Posebej zanimive so zelene stene, ki se kot enotna zgodba vijejo skozi stanovanje. Gre za vertikalno postavljene zelene rastline, ki v stanovanje prinašajo dotik narave.

Prav gotovo,  gre za zanimiv projekt, ki zaradi svoje velikosti, omogoča obilico manevrskega prostora. Veliko idej pa lahko uporabimo tudi za manjše prostore. Na primer: Stene, na katere lahko dodamo lastna sporočila, pozelenitev zidov. Ali pa odpiranje prostorov, viden beton in rahlo grob industrijski videz. V spodnji galeriji poiščite svoj navdih.

Kuhinjska stena z veliko tablo

Spalnica in kopalnica, brez meja

Odprt osrednji prostor

Mirna oaza

Industrijsko obarvan dekor

Groba lesena tla

Moderna kopalnica

Otroška soba kot umetniški studio

Stene s teksturo

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2188'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha