Nasveti

Stopnice

Opremljanje stanovanja je celosten projekt. Za dosego harmoničnosti, morajo vsi elementi notranje opreme med seboj popolnoma funkcionirati in biti uravnoteženi. Velik karakteren pečat stanovanju, dajejo tudi stopnice. Te že dolgo niso zgolj pripomoček za hojo iz enega nadstropja v drugo, ampak so z leti postale del notranje opreme. Tako lahko danes izbiramo med široko paleto stopnic za notranjo in zunanjo uporabo.

Lahko se odločite za povsem decentne stopnice, ki so izdelane v enakem materialu, kot je vaš parket in se tako popolnoma zlijejo s prostorom. Izbirate lahko med vrstami materialov, kot so: les, jeklo, steklo in krom (inoks) in njihovimi najrazličnejšimi izvedbami. Izredno popularne so tako imenovane konzolne stopnice in stopnice z bolj industrijskim videzom. Vedno pogostejše pa so tudi betonske stopnice, ki so odličen kontrast mehkejši notranji opremi.

Pomembno je, da se pred naročilom stopnic posvetujemo s strokovnjakom, ki vam bo pomagal ob vseh morebitnih vprašanjih glede izvedbe želenega stopnišča. Svetoval o primernih material in skupaj z vami poiskal tehnične ter estetske rešitve za izvedbo stopnišča in ograje. Za vas smo poiskali nekaj primerov notranjih stopnic. Najdete jih v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '5754'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha