Nasveti

Sanjski dom

Ste kdaj razmišljali, kako bi zgledal vaš sanjski dom? Dom v katerem se ne bi rabili obremenjevati s kvadraturo in premajhnimi sobami za vse vaše potrebe in želje. S skoraj povsem prostimi rokami, se je snovanja sanjskega doma v  mestu Piaseczno na Poljskem, lotil tim Katarzyna Kraszewska. Rezultat njihovega dela vam predstavljamo danes.

Končni rezultat bi skorajda lahko strnili z besedico sanjski. Odprti prostori, premišljeno oblikovanje, svetel ambient in izbrani, moderni dizajn, dajejo temu velikemu privatnemu stanovanju efekt, ki enostavno jemlje dih. Če se na kratko sprehodimo skozi stanovanje, nikakor ne ostanemo ravnodušni. Velika in prostorna kuhinja se zliva v odprto jedilnico, ki kar kliče po druženju. V kuhinji lahko posedimo že med pripravo hrane ali pa se skozi jedilnico napotimo naprej proti osrednjemu prostoru- dnevni sobi, ki je namenjena ležernemu posedanju. Tudi ta se zliva v naslednji prostor, knjižnico, ki je velik ponos lastnikov.

Vsak izmed prostorov je kljub velikosti popolnoma funkcionalno opremljen in nikakor ne deluje preprostoren ali hladen. Zanimiva je pisarna, v kateri za toplino poskrbi nenavadna preproga z vzorcem zebre. Detajl vreden posnemanja je prav gotovo stena, polna polic, ki nudijo dovolj odlagalnih in shranjevalnih polic za vse dokumente in knjige. Spregledati pa ne gre niti svetle kopalnice, kjer se namesto klasične keramike, bohoti potiskano steklo, ki krasno popestri prostor. Omenjeno stanovanje si lahko ogledate v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '6429'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha