Nasveti

Henrybulit…drugačne kuhinje

V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo malce drugačne kuhinje, ki prihajajo iz podjetja Henrybulit. Podjetje je osnoval Scott Hudson, ki je v svojem oblikovanju in predvsem idejah za svoje pohištvo, izhajal iz dejstva, da na tržišču manjka kuhinj, ki bi oblikovno prinašale nekaj drugačnega. Kuhinj, ki bi v svojem bistvu združevale estetiko, premišljen dizajn in bile predvsem uporabne in popolnoma funkcionalno izkoriščene. Ob vsem tem pa dobavljive po razumni ceni.

Arhitekt sam pove, da je vzgled velikokrat našel pri popularnih kuhinjah Bulthaupt, ki so bile navdih za praktičen del njegovih dizajnov. Rezultat snovanja so brezčasne kuhinje, ki nosijo ime Henrybulit. Ime izhaja iz družinske linije pohištvenikov. Že Hudsonov ded- Henry je bil mizar. Košček te dediščine in predvsem posluh do kvalitete je mogoče najti v vsakem detajlu. Kuhinje so minimalistične, a obenem strašansko tople in domače. Na trenutke bi lahko rekli, da je v njih združena dobra stara šola Bauhausa in odtenek moderne Ikeje. Trendovsko, mladostno in obenem brezčasno. Verjamemo, da vas njihov dizajn ne bo pustil ravno čutne in da boste v njih našli kak namig ali dva za opremo svoje kuhinje.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2700'}); });


© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha