Nasveti

Načrtovanje kuhinje

Kuhinja ostaja prostor, kjer kot družina preživimo največ časa. Kuhinja pa ni zgolj prostor namenjen kuhanju.  V njej  sprejemamo goste in se z njimi družimo. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da je potrebno pred nakupom nove kuhinje, temeljito načrtovanje, ki zagotovi, da vaša kuhinja ustreza vsem kriterijem praktičnosti, funkcionalnosti in je nenazadnje odraz vaših estetskih meril. Največji problem načrtovanja je prav prostorska predstava.

Marsikdo se na nas obrne s vprašanjem  kako in kje sploh začeti načrtovati kuhinjo?!  Saj poznate rek: »Papir prenese vse«. V realnosti oziroma ob izdelavi pa nemalokrat ugotovimo, da smo pozabili na ključne elemente, oziroma še v slabšem primeru, da izbrana rešitev sploh ni prostorsko ustrezna. Da bi preprečili tovrstne rezultate, vam pri InDizajnu že v procesu načrtovanja omogočamo 3D pogled končnega stanja. Kar na kratko pomeni, da  ploskovne (2D) risbe, spremenimo v foto realistične slike, ki so velika pomoč pri predstavi končnega izdelka. Na ta način lahko že pred samo izdelavo oz. izbiro pohištva prilagodimo posamezne elemente in dosežemo rezultat, ki je plod vaših želja in naših dolgoletnih izkušenj.

V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj vizualizacij kuhinj, izpod rok oblikovalskega tima Deltatracing. Gre za sodobne rešitve in zanimiv pristop k oblikovanju kuhinjskega prostora.

1 2 jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '6460'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha