Nasveti

Popoln “mačji dom”

V kolikor ste tudi vi lastnik malega štirinožnega prijatelja, veste kako hitro le ti prerastejo vse klasične okvirje in postanejo polno pravni družinski člani. In s spremembo v vašem ritmu, pride še ena večja- drobne ali večje adaptacije vašega bivalnega okolja. Mačke in nenazadnje psi potrebujejo svoj prostor.

Potrebno je premisliti v kateri kotiček bomo postavili posteljo, hrano in mačje stranišče. Pri tem moramo biti pozorni, da so mucke ljubiteljice reda in da lokacij ni dobro preveč spreminjati. Prav tako bomo morali poskrbeti za zadostno prezračevanje in veliko mero higiene. Ob vsem tem pa ne smemo pozabiti na igralne pripomočke in površine za brušenje krempljcev- prav gotovo ne želite, da vaš muc za to izbere povsem novo sedežno garnituro.

Popolno “mačje domovanje” pa prav gotovo prihaja izpod rok oblikovalskega studija I-CHI. Gree za domiselno opremljeno stanovanje, ki mucka vključuje, kot polnopravnega družinskega člana. Celoten prostor omogoča dovolj prostora za prosto mačje gibanje, igro in lenobo poležavanje. Nas je navdušila kreativnost in popolno ujemanje vseh elementov. Stanovanje vam, kot navdih predstavljamo v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2806'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha