Nasveti

Kuhinja Prisma iz Toncellija

Kuhinja 21.stoletja, je kombinacija vrhunske tehnologije, kombinirane z  modernimi linijami. Nezmotljiv  stil, ki vedno izgleda super: mehke površine, geometrijske linije in neverjetne barvne kombinacije. Danes vam predstavljamo novo kuhinjo iz Toncellija, Eurocucina 2012 Prisma. Enostavno, sodobno, dinamično kuhinjo z revolucionarnimi tehnologijami, ki jih je prav zanje razvil Samsung. Kuhinja Prisma so sanje vsakega modernega uporabnika, ki želi v svoj dom vnesti moderno tehnologijo in se obenem ne želi, odreči estetskemu oblikovanju.

Odgovor zakaj izbrati prav Prismo,  se skriva v samem dizajnu kuhinje. Omare dajejo neverjetno reflektirano svetlobo, učinek pa se povečujejo  z luči, ki osvetljujejo pohištva iz dna, kar daje kuhinji neverjetno dramatično učinek. Vsi ročaji so skriti in tako lahko to modularno kuhinjo,  prilagajate glede na vaš okus in potrebe. Visoka tehnologije, minimalistično oblikovanje in eleganca. Popolna sinteza oblikovanja 21. stoletja!

Elegantna kuhinja

Moderna tehnologija

Jasne linije

Skriti detajli

Decentno oblikovanje

Sofisticiranost

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2310'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha