Nasveti

Kam po kuhinjo? 24.del- Planet Plus

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo izbiro kuhinj podjetja Planet Plus.

Vse njihove kuhinje so izdelane po meri. Površinska obdelava front je lahko furnirana, barvana po RAL-u na mat ali visoki sijaj, kamen ali steklo, … Korpusi so iz vodoodpornega iverala, notranjost je lahko v beli ali sivi barvi. Vsa vrata in predali so na mehko zapiranje, notranjni predali so lahko beli, sivi ali iz inoksa. Odlikuje jih široka paleta modernih linij. Nekaj njihovih dizajnov vam predstavljamo v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2805'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha