Nasveti

Pisani dodatki v stanovanju

Prav gotovo ni potrebno preveč izgubljati besed o tem, kaj je tisto kar res naredi dom. Poznavalci bi se strinjali, da so to mali detajli, ki odražajo posameznikov okus, način življenja in navsezadnje delčke njegovega življenja. Danes smo za vas za vzgled “pokukuali” k priznanemu oblikovalcu Romi Volentinu, ki v svoje oblikovanje redno vključuje predmete vsakodnevnega bivanja.

Tako boste pogosto v njegovih vizualizacijah našli knjige, osebne predmete in celo fotografije. Oblikovalec pravi, da so prav to dodatki, ki iz prostora naredijo dom. Za navdih vam predstavljamo nekaj njegovih pisanih interjerjev. Vsem je skupna velika meri vibrantnosti, prepleta stilov in nenavadne topline, ki sije iz njegovih ambientov.

Omenjeni prostori so tako moderno asketski, vendar z dodano bohemsko noto. Delček tega lahko tudi vi vnesete v svoj dom. V barvno omejene prostore vnesite nekaj svežine z dodatkom večjih pisanih slik, eksperimentirajte z barvnimi dodatki in spominki. Ali pa namesto klasične razsvetljave dodajte večji, markantejši lestenec. Popestritev prostora so pa tudi zanimive kavne mizice, ki jih poljubno prestavljate po prostoru. Nekaj idej, lahko najdete v spodnji galeriji.

 

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2858'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha