Nasveti

Opremljevaljski trik

V kolikor ste lastnik majhnega stanovanja, veste kakšen izziv je stanovanje popolnoma opremiti. Ob celotni notranji ureditvi pa poskrbeti, da ne zmanjka prostora za gibanje, ter da so vsi elementi v funkcionalnem in estetskem razmerju. Krasna ideja, kako se lotiti pomanjkanja prostora, prihaja izpod rok oblikovalca Funn Robertsa. Ta je posebej za igralca Vincent Kartheiserja, razvil dvižno posteljo, ki se “skrije” kar na strop. Postelja je klasična zakonska postelja, ki pa dvignjena na strop deluje, kot lestenec.

Žal njegov izdelek še ni doživel industrijske, oziroma masovne proizvodnje. Menimo pa, da gre za krasen primer, kako v majhnem stanovanju elegantno prihraniti prostor. Celotna postelja se upravlja s pomočjo skrite hidravlike. Tako uporabnik posteljo z enim potegom potisne navzgor, oziroma potegne navzdol. Postelja se krasno zlije z ostalim pohištvom. Za malček več privatnost zvečer, pa poskrbi rdeča zavesa, ki navidezno loči prostore. Posteljo, ki nas je navdušila si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2889'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha