Nasveti

Opremljanje- Loft

Trend prenavljanja zapuščenih in odsluženih industrijskih objektov počasi prihaja tudi k nam. Lofti, kot se strokovno imenujejo so običajno ogromni prostori, ki so bili prvotno namenjeni industrijski rabi. Največkrat so to skladišča, ki jih odlikujejo visoki stropi, vidna ostrešja in ogromna okna. Danes vam za opremljevaljski navdih prestavljamo ureditev prekrasnega lofta v Vilniusu. Gre za izredno dodelano notranje oblikovalsko zgodbo izpod rok studia INBLUM.

Celotno stanovanje je izredno svetlo in prostorno. Prostori se nahajajo v bivši tovarni radio sprejemnikov. Velike površine se zdijo, kot široko igrišče za preizkušanje oblikovalskih idej. Od prvotne zasnove so ohranjene stene, ki so jih predhodno obnovili in ustrezno zaščitili. Dodatki, kot je viseča mreža nakazujejo, da je to dom kjer se uporabnik lahko sprosti in napolni baterije za nov dan. Pohištvo je premišljeno izbrano. Kuhinja z veliko industrijsko napo, bežno nakazuje preteklo zgodbo zgradbe. Simpatična je tudi spalnica, ki se v galeriji zdi kot da lebdi nad prostorom. Omenjeno stanovanje si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2887'}); });


© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha