Nasveti

Kam po kuhinjo? 14.del- Dan Kuchen

Pri InDizajnu se pogosto srečujemo s povpraševanjem strank, ki nas sprašujejo: Kam po kuhinjo? Ali naj jo naročijo pri mizarju? Ali raje v kakem velikem centru? Ali je potrebno za dobro kuhinjo v Italijo? Kake kuhinje sploh lahko najdemo pri nas? Kako je z dobavnimi roki? Servisi? Ker se taka in podobna vprašanja pogosta, smo se pri InDizajnu odločili, da vam bomo v petkovih nasvetih poskušali podati nekaj nasvetov, kam po kuhinjo in predvsem predstaviti nekaj proizvajalcev, ki so širše dostopni vsem. Danes vam predstavljamo izbiro kuhinj podjetja Dan Kuchen.

V studiih Dan Kuchen  vam ponujajo najsodobnejšo Luxdan premium ponudbo kuhinj Dan Kuchen v Sloveniji. Izbirate lahko med Številnimi modeli kuhinj. Odlikuje jih pestra paleta dekorjev. Pri njih najdete  bogat izbor barvnih možnosti (sijaj, mat, lak, furnir). Velika prednost Dan Kuchen kuhinj so prav tako najsodobnejše tehnološke rešitve in 100% kvaliteta. Na izbrano kuhinjo dobite 5 letna garancijo za leseni del kuhinje in doživljenjsko garancijo za blum okovje. Nekaj njihovih dizajnov vam predstavljamo v spodnji galeriji.

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2747'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha