Nasveti

Urbana skrivalnica

V današnji rubriki nasvetov, vam predstavljamo urbano skandinavsko  rezidenco, ki v sebi nosi krasno dvojnost- čisti moderni eklekticizem, pomešan z domačnostjo, ki je topla in zadržana. In če kdo, potem so Skandinavci pravi mojstri preprostosti. Kombinacije različnih naravnih materialov, ki ustvarjajo toplino, ter premišljene ravne linije, ki enostavnost povzdigujejo v eleganco, vedno znova prepričajo.

Notranjost te urbane skrivalnice vzbujajo občutek, da vsak kos pohištva, sleherni detajl, celo, da stene visijo z namenom. Vsak kotiček je premišljen in dodelan. Celotno zgodbo lepo zaključi razsvetljava prostora, ki izraža individualnost prebivalca. Obiskovalec tega doma se nikakor ne more otresti občutka, da se v tej hiši resnično živi. Polno in z ljubeznijo. Polnost doživetja prostora se izliva tudi navzven, kjer se zunanjost zliva z notranjostjo preko udobne terase, ki je povezana z dnevno sobo. Delček te urbane skrivalnice, si lahko ogledate v spodnji galeriji.

1 2

 

 

 

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2752'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha