Nasveti

Oblikovanje malo drugače

Industrijsko oblikovanje je na kratko delovanje na področjih, kjer je treba izdelku dati primerno obliko. Naj gre za npr. držalo za dežnike, svečo, pokrov za školjko, pisarniške pripomočke, skorajda  povsod smo na sledi industrijskemu  oblikovanju. Industrijski oblikovalec s svojim delom, ki vključuje dobro poznavanje umetnostnih tehnik in tehnoloških značilnosti orodij in materialov, posega na številna področja industrijske proizvodnje. Izdelek industrijskega oblikovanja je tako  proizvod, namenjen uporabnikom in njihovim raznovrstnim potrebam.

Danes vam predstavljamo nekaj malce drugačnih oblikovalskih izdelkov. Gre za kopico živalim podobnim predmetom, ki funkcijo združujejo z forma na zelo igriv način. Tako je jež namenjen shranjevanju sponk, veverica trenju orehov, pokrovka v obliki pujska skrbi da se stvari lepo kuhajo, ipd.  Prav gotovo gre za dodatke, ki bodo popestrili vaš dom.

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2869'}); });


© 2023 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha