Stanovanja

Kot borovničev sladoled….

V zadnjih letih, pri opremljanju ambientov, nesporno kraljuje bela barva. V vseh odtenkih in oblikovalskih izvedbah. Belo pohištvo, bele stene in beli dodatki. Bela in še enkrat bela. Vse preprosto in izščiščeno. Kljub svoji vsestranskosti pa lahko bela, hitro postane preveč sterilna. V spodnji galeriji vam predstavljamo, prostorske rešitve za eno izmed naših strank. Bela s dotikom vijolične. Kot borovničev sladoled.

Pri pohištvu gre za kombinacijo belih elementov pohištva s horizontalno položenimi furnirji, ki pa so v močnejših, temnih odtenkih. Bele stene s ščepcom vijolične in tople čokolade pa dajejo prostoru občutek domačnosti in lasten pečat. Vijolična je prav gotovo barva, ki jo pri snovanju stanovanjske opreme , po krivici, redko uporabimo. Prav gotovo ni primerna za pleskanje večjih stenskih povrpin, vendar je ob primerni in premišljeni uporabi odlična popestritev prostora. Pri dekorativnih elementih je upoštevano načelo “manj je več”. Minimalistično opremljen dom, ki s uporabo barv in lesa, v sebi skriva navihanost.

Ne glede na izbrane barve je pomembno, da živimo v stanovanju, ki nam je všeč in v katerem se dobro počutimo. Izbira barv in barvnih kombinacij sten, mora biti vedno usklajena z značajem stanovalca. Morda pa v galeriji tudi vi najdete kak namiga ali dva za ureditev vašega doma.© 2022 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha