Nasveti

3D stenske obloge

3D stenske obloge so pravzaprav novost na področju dekoriranja sten. Podobno, kot tapete 3D obloge spremenijo učinek prostora z dodatkom dodatne globine in razgibanosti. Gre za otipljive reliefe, ki s modernimi vzorci, spremenijo stene v zanimiv, celo malce umetniški dodatek prostora.

Danes vam predstavljamo produkte podjetja 3d Surface, gre za oblikovalsko podjetje, ki je pravcati inovator na področju izdelave 3D stenskih oblog. Njihovi vodilni oblikovalci Romano Zenoni, Alessandro in Stefano Fazzuoli pa z natančnim poznavanjem svojega področja, premikajo meje dojemanja klasične stene.

Poigravanje s kombinacijo tekstur, materialov in oblik je vodila v izdelavo teh skrajno dekorativnih zidnih panelov. Paneli so izdelani s posebno tehnologijo keramičnih vlaken, ki jih odlikuje posebna trdnost in jih zato lahko uporabimo malodane povsod. Delček njihove široke palete izdelkov, vam predstavljamo v spodnji galeriji.

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2866'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha