Nasveti

Oblikovalec Vic Nguyen

Izjemen umetnik Vic  Nguyen je še enkrat dokazal. da je v svojem delu preprosto neprekosljiv. V svoje oblikovanje s pretanjeno eleganco vnaša modernizem, ki je tako prikrito oplemeniten, da nikakor nimamo občutka da gre za izčiščene, kaj šele dolgočasne kose. Prostori združujejo prvine organskega in industrijskega oblikovanja. Za navdih vam predstavljamo nekaj njegovih interierjev, kjer se ob naravnem lesu, bohoti kamen, marmor, ki se kot na neporisanem platnu pojavlja v povsem novi vlogi.

Na eni strani imamo tako umirjene prostor, brez odvečne in nepotrebne navlake. Prednjačijo naravni, svetli toni v kombinaciji s grobo obdelanim lesom. Poseben poudarek daje Vic Nguyen sami osvetljavi in svetilom, ki v prostoru delujejo skorajda galerijsko. V drugem sklopu pa se oblikovalec predstavlja s atraktivnim, modernističnim stanovanjem, ki se poigrava s igro kontrastov. Močne barve so postavljene ob bok svetlemu pohištvu, ki na temni podlagi zasije. Omembe in pozornosti vredni so dodatki, naprimer velikanska slika žirafe, okostje nad posteljo in cvetlice v steklenih kozarcih. Prav gotovo gre za oblikovalca o katerem se še bo veliko govorilo. Njegovo delo si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 

jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://izris-pohistva.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '2781'}); });


© 2024 Proles Prosen d.o.o. | 0038640466774 | info@izris-pohistva.com | izvedba: alex & miha